Onderhoud en advies

Het behoud van een goed verfsysteem is belangrijk voor de algemene staat van uw pand. Een goed onderhouden verfsysteem geeft bescherming en verfraait uw pand. Periodiek onderhoud aan het schilderwerk voorkomt op lange termijn hoge kosten als gevolg van mogelijke vochtproblemen en houtrot.

 

Het in kaart brengen van de noodzakelijke werkzaamheden kan in veel gevallen een hele klus zijn. Dit is zeker het geval zonder de benodigde expertise en kennis van de materie. Het opvragen van meerdere offertes geeft enigszins inzicht in mogelijke prijsverschillen. Een gedegen advies om gerichter offertes op te vragen zal in de meeste gevallen besparend werken.

 

Advies

Voor een onafhankelijk advies kunt u ook bij van der Sluijs Totaal Onderhoud terecht. Als gediplomeerd schildersbedrijf beschikken wij over de papieren, kennis en ervaring om u goed te adviseren. Wij zijn in staat u te voorzien van een gedetailleerd plan van aanpak van werkzaamheden aan uw pand op te stellen met bijbehorende kostenbegroting, eventueel aangevuld met een uitvoerig (verf)technisch advies.

Kostenbesparing

Een plan van aanpak geeft u meer inzicht in werkzaamheden. Voor een éénmalig vast bedrag ontvangt u een geheel verzorgd rapport van ons.

 

Voordeel voor u

  • Gerichter offertes opvragen.
  • Selectie offertes op basis van prijs-kwaliteit verhouding.
  • Een directe besparing in de kosten van de werkzaamheden, door uitblijven van niet noodzakelijke werkzaamheden.

 

In een onafhankelijk advies zijn onder andere opgenomen en inbegrepen

  • Kostenbegroting per onderdeel.
  • Aanbevelingen t.a.v. technische gebreken en vergroten onderhoudsinterval.
  • Plan van aanpak.
  • Eventuele projectbegeleiding.
     

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten van een onafhankelijk advies.

Mocht u doen besluiten ons de opdracht voor de werkzaamheden te gunnen, dan is het advies kosteloos en zal in de opdracht worden verrekend.

Vraag vandaag nog een offerte aan

offerte aanvragen

van der Sluijs Totaal Onderhoud I Kerkstraat 30 I 5328 AB Rossum I Tel. +31 (0)6 109 04 937

Facebook van der Sluijs Totaal OnderhoudEen E-mail sturen aan van der Sluijs Totaal Onderhoud