Overige diensten

Als allround onderhoudspartner beschikt Van der Sluijs Totaal Onderhoud binnen haar dienstenpakket over diverse disciplines op het gebied van bouwkundig onderhoud.

 

Lak spuitwerkzaamheden

Voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van raamluiken, deuren en meubels heeft u aan Van der Sluijs een betrouwbare partner.

Bezit u een keuken die in goede staat verkeert, maar niet meer past in uw interieur? Met geavanceerde spuitapparatuur voorzien wij ook een keukenfront van een nieuwe uitstraling.

 

Inspectie

Inspecties vergroten de duurzaamheid van bouwkundige delen. Het uitvoeren van een periodieke inspectie aan o.a. houten onderdelen en het schilderwerk van uw pand voorkomt in de meeste gevallen groot onderhoud.

Met onze kennis en ervaring zijn voorzien wij u na de inspectie van een plan van aanpak met direct uit te voeren noodzakelijke werkzaamheden. Tevens adviseren wij u over de meerjaren werkzaamheden voor een duurzaam behoud van alle bouwkundige delen aan uw pand.

Calculatie

Op projectbasis verzorgen wij compleet verzorgde calculatie werkzaamheden. Verschillende opdrachtgevers als Vve’s, woningbouwverenigingen of particuliere opdrachtgevers zijn u reeds voor gegaan.

 

Werkvoorbereidingen

Naast calculatie werkzaamheden kunnen wij u op projectbasis ontzorgen voor werkvoorbereidingen in brede zin.

 

Kleine verbouwingen

Het vervangen van een kozijn, plaatsen van een Velux dakraam, een aanbouw aan een bestaande woning etc. zijn ook onderdeel van ons dienstenpakket.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over bovenstaande thema’s.

Vraag vandaag nog een offerte aan

offerte aanvragen

van der Sluijs Totaal Onderhoud I Kerkstraat 30 I 5328 AB Rossum I Tel. +31 (0)6 109 04 937

Facebook van der Sluijs Totaal OnderhoudEen E-mail sturen aan van der Sluijs Totaal Onderhoud